Retourneren

Retouren

Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking. Consumenten krijgen, binnen deze zichttermijn, een retourlabel om het pakket gratis te retourneren. Dit bieden wij aan omdat we vertrouwen hebben in onze producten. De gratis retour geldt in Nederland en België. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Na de melding van retour krijg je uiterlijk binnen 14 dagen de betaling door ons vergoed.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan bent u verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van uw terugbetaling in rekening gebracht.
Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

De retouraanvraag kun je eenvoudig bij ons aanmelden via ons retourportaal.(Let op, meld defecten niet aan via het retourportaal. We hebben hiervoor een ander retouradres. Dat etiket sturen we je als je mailt naar [email protected]).

Met je ordernummer en e-mailadres kunt u inloggen en vervolgens kunt u aangeven welke producten u retour wil sturen. U kunt meteen het retourlabel downloaden.

Mocht u er niet uitkomen, neem gerust contact met ons op: [email protected] of per telefoon: +31 (0) 8 5773 1906 of start eenvoudig een webchat. Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen.

Als alternatief op bovenstaande kunt u het volgende herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen: Herroepingsformulier-consumenten. Tot slot kunt u zelf een soortgelijk formulier maken en op de doos plakken.

Bijlagen:

Herroepingsformulier-consumenten
Algemene voorwaarden